Arkib

MULAI BULAN OKTOBER, KOLUM ALBUM DINAMAKAN ARKIB..IA MEMUATKAN PERISTIWA YANG TIADA DALAM ALBUM DAN DIARI SKSG

Advertisements

7 Responses

  1. meriahnya hari koko,tahun depan bolehlah buat lagi,publisiti mestilah meluas lagi, bolehlah join sekali

  2. tahun ni nyata koku berbeza drp thn lepas.banyak peningkatan.kirim slm kat cg basri &cg roziah

  3. kenapa erk tahun ni koku sngt beza ngan thn lepas?thn lepas biasa jer,tengok gambar pun cam best.good tapi taruk panaroma sekolah lagi banyak.

  4. selamat pengantin baru diucapkan kepada Maryam & Amir.
    semoga berbahagi mendirikan rumah tangga. saje je gurau. he5…….

  5. KAMI NAK PERGI LAWATAN ESOK…..
    RUGI SAPE TAK PERGI ……….

  6. Tima kacih kepada semua guru..terutamanya cikgu Roziah..

  7. bestnyer korg siap ada web skool agi.x aci ni.papepun gud luck utk sume yg nk hdapi UPSR and all da best. tapi yg ni lg x aci.nape gmbo 80-an ade tapi gmbo batch kitorg xde???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s